5 неща, които не бива да правите никога, ако искате да имате плосък корем

Сбогувайте се с вредните навици

5 неща, които не бива да правите никога, ако искате да имате плосък корем

Ако искате да имате перфектно плосък корем и всичко да Ви стои зашеметяващо, то е нужно да се откажете от някои вредни навици. За съжаление красотата изисква жертви. Вижте какви.

Не си помисляйте дори за вредна храна - Хамбургери, дюнери, fast food и всякакви подобни неща не са за препоръчване. С тях може и да се заситите, но заедно с  това ще дойдат и излишните килограми. Затова, мили дами, стойте надалеч от тези храни!

Не оставяйте тялото Ви да се дехидратира - Както миете тялото си външно, така му осигурявайте вода и отвътре. Пийте много вода, поне по литър и половина на ден.

Не се лишавайте от съня си! - Смятате, че това не играе никаква роля? Напротив, играе, и то сериозна. Затова спете по осем часа всяка нощ, за да изглеждате и да се чувствате добре.

Не бъдете небрежни към позата, в която седите или ходите - Обръщайте й внимание. Гръбнакът трябва да е винаги изправен, а ръцете леко отпуснати.

Не спирайте да се движите и спортувате - Ходенето пеша, тичането в парка, ходенето във фитнеса, или някоя друга физическа активност, която Ви харесва, е добре да ги правите всеки ден. Не си позволявайте да се обездвижвате.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

21 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay