9 интересни факта, които повечето жени не знаят за тялото си!

Вижте кои са те…

9 интересни факта, които повечето жени не знаят за тялото си!

За съжаление, оказва се, че жените не знаят чак толкова много за своите тела и за своята физика. Ето защо е важно да научим колкото се може повече, за да можем да разчитаме по-ясно сигналите на тялото си и да знаем защо понякога в нас се случват на пръв поглед необясними процеси.

Тялото на жената е изключително сложно устроен механизъм и всички ние трябва да научим всяка малка подробност, за да се чувстваме добре и да знаем какво можем да очакваме. Някои от тези факти наистина ще ви изумят!

Сутиените стоят различно върху бюста на жената според различните етапи от месечния ѝ цикъл.

Консумирането на много захар може да ви направи по-предразположени към гъбични инфекции.

Гъбичните инфекции са много често срещани и около 75% от жените на планетата са получавали такива поне веднъж в живота си.

Жените са единствените бозайници, които имат пълни гърди постоянно. Всички останали имат изпълнени гърди само когато кърмят.

9 интересни факта, които повечето жени не знаят за тялото си!

Добрата хидратация може да спомогне за по-доброто овлажняване на интимното място.

Боровинките са много полезни за пикочните пътища, защото не позволяват на вредните бактерии да се прикрепят към пикочния ви мехур.

Някои жени могат да почувстват, когато са в овулация. Болката се чувства само от едната страна на някой от двата яйчника.

Постоянното носене на високи токчета може да изкриви костта на палеца на крака ви и да го накриви по посока на останалите пръсти.

Жените се раждат с 1 милион неузрели яйцеклетки в яйчниците си, но само межди 300 и 500 от тях узряват в периода между първата менструация и менопаузата.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

39 13
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay