Деси Банова: Здравословното хранене е моята тайна за красива фигура

Чаровната синоптичка поддържа форма с балансирано хранене!

Деси Банова: Здравословното хранене е моята тайна за красива фигура

Деси Банова - момичето, което всяка вечер представя синоптичната прогноза на Нова телевизия, е на 35 години, зодия Водолей. Изключително усмихната и позитивно настроена към живота.

Деси е на екран 
от 17 години и успешно съвместява кариерата си в телевизията с майчинството и работата в собствената си агенция за сватби и фирмени събития. 

Тя е от лицата, които изобщо не загубиха блясъка и отличната си форма за всички тези години на екран, a напротив. 

Специално за вас тя разкри как поддържа перфектната си визия. Първата част на интервюто прочетете във fitwell.bg.

Деси, коя е най-добрата рецепта за красива фигура?
Смятам, че е комбинация между правилно хранене, спорт и разбира се гени. Също така мисля, че вътрешната хармония играе изключително важна роля, тъй като стресът води да множество здравословни проблеми, а оттам и до натрупване на излишни килограми. Смятам, че балансът е изключително важен.

Спортуваш ли?
За съжаление не съм много сериозна със спорта. Обичам да ходя на йога и да тичам, но заради многото ангажименти успявам да се организирам рядко за спорт. 

Кои са твоите методи за релаксация?
Обожавам масажите и спа процедурите. Когато имам възможност да посетя някой спа център се отдавам на различни ароматерапии и разкрасителни процедури.

Деси Банова: Здравословното хранене е моята тайна за красива фигура

Имаш ли любима домашно приготвена маска за лице?
Да, според мен няма нищо по-добро от домашно приготвените маски, стига човек да има време за това. Много добре ми действа следната маска: изцедено кисело мляко, настъргана краставица, малко зехтин и мед. Кожата става копринено мека и хидратирана.

Каква е твоята философия по отношение на отслабването, как да го направим?
Смятам, че драстичните диети не са добър вариант! Имам приятели, които изключиха месото и животинските продукти от менюто си, но смятам, че това може да е опасно за здравето, особено, ако е без лекарски контрол.

Човек трябва да се храни здравословно, разумно и да спортува. Много е важно и вътрешната хармония и равновесие, както и позитивната нагласа към живота, тъй като депресията води и до проблеми с фигурата.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay