Ивка Бейбе: Правила съм тройка, но не ми хареса

Ивка Бейбе: Правила съм тройка, но не ми хареса

Страстта на Ивка Бейбе е да задава провокативни въпроси. Тя бомбардира случайните минувачи по улиците с различни питания, свързани със секс, отношения и още какви ли не закачки. Днес обаче я поканихме от другата страна - на горещия стол на Jenite.bg и Peika.bg! Ето какво я попитахме!

Здравей, Ивка! Едва ли има човек, който да не те е виждал по улиците и заведенията с микрофон в ръка!

Това е добре и не чак толкова добре отчасти, защото на моменти не успявам да се скрия. Хората в трамвая ме гледат и обсъждат. Иначе аз не съм такава, каквато ме виждате пред камерите. Понякога ми е трудно да се справя с това, защото не винаги успявам да изляза от образ. Има разлика - Ива е по-обрана, много мълча, а Ивка Бейбе е по щура!

Как се роди Ивка Бейбе?

Съвсем случайно, някак между другото. Запознах се със Стамбини и той ми каза да започнем да правим нещо, задавайки въпроси. Искаше да изградим образ. Той неслучайно обаче беше намерил и Михаела, която пък е зодия Везни като мен. Първият ми снимачен ден беше на НДК. Много се притеснявах, но и сега това не се променило.Трябва ми техническо време, за да мога да вляза в образ.

Кои са въпросите, които най-много обичаш да задаваш?

Обичам да говоря за мъжете и жените и разликата в подхода им. Жените се правят на по-скромни, но всъщност са по-огнени. Хората си говорят на маса това, което аз ги питам. Но при вида на камерите се притесняват. Нямало е тема която ме е грабнала, но имаше такава, която ме притесняваше. Това беше темата за оралната любов.

Как успяваш да привлечеш хората и да не допуснеш да избягат?

Понякога ги гоня. Много съм тичал след хората. Но като си готин, усмихнат и те се отварят. Много пъти са ми отказвали. Уважавам личното пространство на хората и не ги притеснявам, ако не желаят да се снимат. Някои хора са агресивни и реагират нападателно.

Имало ли е отговори, които да те сварят неподготвена?

Да, но аз много се кефя на такива хора. Чувала съм абсолютно всичко. Питала съм дали биха имали взаимоотношения със свой роднина. Но когато ми кажат, че имат такава връзка със сестра си, аз не знам как да реагирам.

Правила ли е Ивка тройка? Доколко е разкрепостена в леглото? С коя известна личности би и не би спала? За да разберете, гледайте нашето ново видео:


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay