Фолкпевица бе нарочена за телефонна измамница

Фолкпевица бе нарочена за телефонна измамница
Canva

Фолкпевицата Бриана категорично отрича всякакви връзки с телефонни измами в нейния роден град Левски. Полицията наскоро арестува членове на банда, извършваща ало измами и местните медии предположиха, че Бриана може да е замесена поради известността си.

Бриана, чието истинско име е Боряна Пантелеева, настоява, че няма участие в подобни дейности.

"О, не, няма такова нещо!", казва изпълнителката. "В града постоянно има хора, които се занимават с ало измами. Имаше много полицейски действия, разкриха се такива престъпления, но аз нямам нищо общо с това. Не се занимавам с неща от тази сфера. Просто си гледам децата, ходя на участия и печеля пари. Искам да водя спокоен и нормален живот."

Фолкпевица бе нарочена за телефонна измамница

Бриана също така споделя, че е била една от първите певици, които са прекратили отношенията си с голяма музикална компания и са станали независими артисти. "Тогава много колеги ме гледаха странно. Наистина е много трудно, но постепенно те разбраха, че това е правилното решение", обяснява тя.

Сега Бриана живее щастливо в родния си град със съпруга си, футболен треньор и двете си деца. Тя разкрива, че баща ѝ, Борис Пантелеев, е написал музиката за песента, посветена на легендарния комик Георги Парцалев, която се изпълнява по време на ежегодните празненства в памет на актьора в град Левски.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay