Хакер в Холивуд

Комбинацията от хакер с мания към знаменитости може да бъде опасна

Някои хакери са гневни на системата и големите кооперации. Те хакват, за да спрат корупцията в правителствата и компаниите. Други обаче не са гневни на никого. Те просто са луди по своите идоли и използват компютърните си умения, за да се почувстват по-близо до тях. Хакват компютрите и четат имейлите им, естествено, в името на всеобщото благо и любовта към кумира.

"Пристрастен съм към живота на звездите и нещата, които правят.", заявява Кристофър Кени - хакерът, чието име стана особено известно през последните месеци, заради апетитните му пробиви. 35-годишният американец успя да проникне в мейлите и телефоните на Скарлет Йохансон, Мила Кунис и Кристина Агилера, и освен това зарадва почитателите им, изваждайки доста компромати на показ.

Първата, например, видяхме да позира гола пред огледалото в дома си и да се снима със самоснимачката на телефона си - нещо, което смятахме за доста разпространено единствено сред младите момичета, обичащи да правят патешки муцуни в името на новата профилна снимка във
Facebook. Но да се снимаш сам е човешко, затова няма да съдим Скарлет. Освен това актрисата има какво да покаже, а снимките ѝ са повече от радващи мъжкото око.

Други "късметлии", имали честта да попаднат под хакерските атаки на Кристофър Кени, са Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк. В интернет неотдавна плъзна снимка на звездата от "Черен лебед", на която релаксира гола във ваната, но ако днес с
е опитаме да я намерим, няма да успеем. Четири провокативни снимки на Джъстин също се разпространяваха из кибер пространството, като на две от тях изпълнителят се бе излегнал полугол, а на друга бе преметнал чифт розови боксерки около главата си. В момента въпросните фотоси са пуснати на търг, а веднага след като някой ги купи, със сигурност ще бъдат достъпни онлайн.

За разлика от тях обаче, снимките на голата Агилера все още могат да бъдат открити. Хакерът е докопал скандални фотоси на звездата, като на едната снимка Кристина опипва гърдите си, омотана с лъскави синджири, а на другата позира по бельо, разтворила своята бяла сатенена роба. Когато фотосите плъзнаха навсякъде, Бурлеската защити себе си, заявявайки че се е снимала на шега, заедно със своя стилист, докато са се забавлявали в дома ѝ.
 
Но за да има равноправие, действията на хакера
 Кристофър Кени няма да останат безнаказани. Залавянето му коства на ФБР цяла година разследване в рамките на операция "Хакераци", и след като скоро бе заловен, той ще трябва да излежи цели 121 години затвор.

Освен нарушение на личното пространство, не можем да не признаем, че Кени всъщност е действал в полза на холивудските кумири. Те сами са се заснели, хакерът просто им е осигурил безплатен
PR, който със сигурност е успешен. Всички имат снимки в лъскави списания, но не всеки може да се похвали с умението да ползва самоснимачка. И резултатът да продава.

52 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 18.10.2011|09:28
Да си известен крие своите рискове и щом звездите са избрали да живеят този живот, трябва да бъдат подготвени за всичко. На никой не би му било приятно да излязат негови снимки на бял свят, още повече когато са от този тип. Нека го приемат като безплатна реклама и с надсмешка, така на никой няма да му направи голямо впечатление. :)
1
Не е посочен 17.10.2011|13:05
Тези снимки са стари. На тях Агилера е още слаба фиданка, за разлика от сега. Какво се случи с тази жена. Не повярвах на очите си като я видях на какво е заприличала. Определено й личи, че изживява тежък период от живота си, дано се оправи и да продължи да пее.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay