Ето ги прическите, които ще бъдат на мода тази пролет

Едва януари е и нищо навън не подсказва наближаване на пролетта. Дори и необичайно високите температури навън... не са чак толкова високи, колкото ни се иска...

Но те вече са тук - тенденциите в проческите за пролетта не се страхуват от студа и вече превземат подиумите. А това означава само едно - време е за промяна!

Независимо дали избирате нещо простичко с блясък за коса или инвестирате в шампоани за растеж на косата, за да постигнете най-накрая дължината на мечтите си, важното е да намерите вдъхновение. Все още сме обсебени от всичко, което видяхме на седмицата на модата в Ню Йорк. Тук ще видите петте най-свежи тенденции в прическите за пролет 2023 г.

Коса с високо съдържание на ендорфин

Тенденцията на стила на обличане, наречен Допамин мигрира към косата под формата на аксесоари. Колкото повече, толкова по-добре. Можете да заложите на разнообразни шноли, фибички, ластици и диадеми - всичко, което ви прави щастливи.

Супермоделски обем

Голямото шоу на Том Форд донесе още по-голяма къдрава коса. Ситните къдрици, направени с маша тип шиш, както и обемните в стил Victoria's Secret ще са хит тази пролет.

Мокър бретон

Тук не сме много сигурни... Тази тенденция определено е за по-смелите, така че, ако вие се причислявате към тях, чувствайте се свободни да изпробвате визии с мокър бретон.


Кок в стил 90-те

Това е прическата, която беляза периода от края на 90-те до началото на 2000 г. Тя беше навсякъде от музикални видеоклипове до забързани дами по улиците. За постигане на ефекта, косата трябва да бъде сплетена и усукана, а краищата - гладко изгладени и закрепени с лак за коса.

Коса до брадичката

Когато температурите се повишат, някои от нас започват да изпитват естественото желание да скъсят косата си. Е, няма да сбъркате, защото късата прическа ще бъде топ попадение тази пролет.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay