Това са прическите, които ще виждаме навсякъде тази есен!

Лятото едва е започнало, а вече говорим за есен... Но когато става дума за коса, винаги е добре да сте една крачка пред останалите.

Том Смит (международен артист и арт директор в световни компании за красота) разкри кои са прическите, които ще виждаме навсякъде в Instagram и TikTok през следващите няколко месеца.

"Тази година ще черпим вдъхновение от "Супермоделите" – монументална документална поредица, която ще излезе на нашите екрани през септември", казва Смит. "През последните 18 месеца по червените килими се виждаше изумителна бляскава коса и емблематичната, подскачаща, обемна прическа и тази естетика продължава да се развива."

Практичен боб

Освен, че ще изпъкнете сред останалите, тази прическа ви предлага много удобство и лекота. Стилът е подходящ както за права, така и за вълниста коса. Ще ви е необходим стилизиращ продукт, който да задържи кичурите ви на място.

Велурена глава

През тази година видяхме много смели подстрижки като на Флорънс Пю, Ема Корин и Анабел Декстър-Джоунс. Сега те се развиват в нов стил, наречен "велурена глава", който се доверява на предимството на цветовете, за да подобри още повече визията. За да постихнете тази прическа, дължината трябва да е малко по-дълга – достатъчно, за да може да се създаде текстура с цвят или стилизиращ продукт.

Коса наследство

"Това е част от макро тенденциите "old money" и "quiet luxury" и излъчва богатство и разкош. Изключително дълга и супер гъста, косата пада на меки вълни, без да изглежда, че сте положили твърде много усилия. Прическата придава свежест на косата, дори и на третия ден след измиването ѝ.

"Сенчест" бретон

Този бретон е по-плътен за разлика от рехавите му вариации, които бяха модерни доскоро.  Работи най-добре върху по-дълбоки тонове коса, която е естествено права или пък всекидневно е оформяна по този начин.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay