Крадем идеи от гардероба на: Мартина Върбанова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Мартина Върбанова описва себе си като градско момиче, търсещо модни находки. Е, по това описание определено си приличаме с нея. А и стилът ѝ точно това, което можем да опишем като модерно и ефектно!

Всеки има нужда от нещо малко по-екстра в гардероба си. Затова се спряхме на профила на Мартина, която ни срази с тази шармантна лилава рокля. Това е тоалет, с който погледите на минувачите са гарантирани, а и със сигурност ще се чувствате феноменално!

Но, за да сме малко по-практични ще погледнем и тази визия с плисирана пола и раиран пуловер. Този модел връхна дреха продължава да бъде актуален и особено подходящ за тоалет в стил французойка. Мартина се е справила чудесно, съчетавайки го с високи ботуши и мини чанта в черно.

Знаете, че имаме неприкрита страст към костюмите. Особено моделите, включващи скъсено сако и къси панталонки попадат в нашата секция "Любими".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay