7 съвета как дори сутрин да си истински великолепна

Събуди се великолепна

7 съвета как дори сутрин да си истински великолепна

Понякога сутрин гледката в огледалото е доста стряскаща – рошава коса, сенки под очите, подпухнало лице. Това обаче може лесно да се промени. Следвай съветите ни и ще бъдеш много секси дори, когато ти се налага да станеш в 6 сутринта.

 

Промени стила си на спане

Имаме лоша новина за дамите, които обичат да спят по корем. Средно главата тежи между 3 и 4 килограма и оказва прекалено голям натиск на лицето ви нощ след нощ. Всъщност повечето дерматолози дори могат да познаят на коя страна от лицето си спите по количеството бръчки. Опитай да си създадеш навика да спиш по гръб. Късметлийките, които вече са свикнали могат дори да добавят допълнителна възглавница под главата си. По този начин ще избегнеш подпухналите очи, тъй като там няма да се задържа кръв.

 

Избели зъбите си

Избери продукт за избелване, който действа през нощта, нанеси го преди да си легнеш и се събуди с по-бяла и искряща усмивка.

 

Хидратирай краката си

Какво по-хубаво от това през зимата да се сгушиш под завивките с удобни и топли чорапи. Нанеси дебел слой по-мазен крем или още по-добре – вазелин, и обуй любимите си хавлиени чорапи. На сутринта ще се събудиш с бебешки мека кожа. А ако не те дразни можеш да вземеш чифт ръкавици и да повториш процедурата и с ръцете си. Резултата – нежни и красиви ръце.

 

Добави обем

Ако косата ти е достатъчно дълга я вържи възможно най-високо с мек ластик за коса. Ще се събудиш с невероятен обем. Внимавай ластикът да е мек (можеш да го облечеш в памучен плат), за да избегнеш начупването.

 

Третирай косата си докато спиш

Опитай веднъж в седмицата да спиш с хубав балсам или маска за коса и много скоро ще забележиш положителния ефект.

 

Събуди се сияеща

Смеси капка лосион за изкуствен тен с нощния си крем. Най-добре е да го нанесеш около час преди да си легнеш, за да попие добре и да не остане по възглавницата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay