Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 5

Под елхата с Jenite.bg Vol.2 - GIVEAWAY - Ден 5

Време е за коледни подаръци!

Елате под нашата елха в този коледен сезон! Ние от Jenite.bg ви каним да се присъедините към нас и заедно да превърнем дните преди най-светлия празник във вълшебна приказка, изпълнена с настроение!

Запознайте се с нашия Коледен календар, който ще ви даде възможност да спечелите вълнуващи награди всеки ден. Те са внимателно подбрани специално за вас от торбата с подаръци на нашите страхотни партньори.

Как да се включите?

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Всяка игра ще продължи в рамките на една седмица, така че побързайте, за да се включите! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 5

Петият Giveaway за месец декември ще ни накара да се усмихнем! Заедно с Топлайн Бюти България ще зарадваме трима от вас с НОВИЯ Frizz Shield спрей 160 мл, за предпазване на косата от нежелано начупване и НОВАТА Clear Mask 30 мл, която хидратира в дълбочина и засилва цвета и блясъка на косата от бранда Moroccanoil.

Еликсир на красотата, мароканско съкровище или течно злато – така наричат хората откритото преди много години ефективно масло от ядки Argania Spinosa или арганово масло. Именно това уникално мароканско масло е основната и най-важна съставка в козметиката на Moroccanoil днес.

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да се абонирате за профилите на Jenitebg и @topline_bulgaria в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, които не правят компромис в грижата за косата си.

Кои всъщност са Morrocanoil?

Марката Moroccanoil е особено популярна сред жените, които търсят подходяща грижа за своята суха или изтощена коса. Обогатени с уникално арганово масло, тези козметични продукти възстановяват естествения блясък и мекота на косата, придават й жизненост и възстановяват нейната еластичност. В портфолиото на марката ще откриете шампоани, балсами, маски и масла за коса, както и стилизиращи продукти и продукти за тяло.

Като пионери в красотата, наситена с арганово масло, страстта на Moroccanoil е да създават луксозни козметични продукти, които вдъхват увереност и дават сила на индивидуалността.

Наречено масло №1 за грижа за косата в САЩ*, нашият оригинален продукт — и вечен бестселър — предлага както стилизиращи, така и кондициониращи предимства за всички типове коса. Той също така включва нашия характерен аромат, предизвикващ мания, вдъхновена от Средиземноморието смесица от пикантен кехлибар и сладки флорални нотки.

Каква ще бъде наградата?

НОВИЯТ Frizz Shield спрей 160 мл, за предпазване на косата от нежелано начупване и

НОВАТА Clear Mask 30 мл, която хидратира в дълбочина и засилва цвета и блясъка на косата

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay