Розова луна на 5 април: Какво да очаква всяка зодия?

Розова луна на 5 април: Какво да очаква всяка зодия?

Априлското пълнолуние във Везни, което е Пълната розова луна за 2023 г., ще се случи на 5 април. Нарича се Розова луна в чест на цветята, които започват да цъфтят в началото на пролетта, по-специално розовият мъх.

Като цяло, пълнолунията могат да извадят информация наяве, да служат като моменти на освобождаване и да ни подтикнат да създадем повече баланс в живота си. Тъй като това конкретно пълнолуние се случва във Везни, то подчертава още повече значението на баланса и хармонията. През този период някои ключови теми за обмисляне могат да бъдат умереност, търпение и работа в екип. Нека да разгледаме какво представлява пълнолунието във Везни, какво представлява тазгодишната Пълна розова луна във Везни и как вашият зодиакален знак може да бъде повлиян.

Розова луна на 5 април: Какво да очаква всяка зодия?

Какво означава Пълнолуние във Везни?

Пълнолуние се случва, когато слънцето и луната са в противоположни зодиакални знаци, така че пълнолуние във Везни може да се случи само през сезона на Овен. Слънцето символизира егото и жизнеността, а в огнения знак Овен енергията е свързана изцяло с " аз!” Но луната, символ на емоция и промяна, има различно послание във Везни: " ние!" Така че това е важен момент за конфронтация, сътрудничество и компромис. Докато егоцентричният фокус на сезона на Овен се разпада, пълнолунието във Везни налага внимание на другите.

Не че хората от зодия Овен са егоцентрични – сезонът на Овен е просто време за всички нас, независимо от нашите зодиакални знаци, да се съсредоточим върху себе си. По същия начин хората Везни не са напълно обсебени от партньорството, дори и да обичат да флиртуват, да общуват и да се наслаждават на връзки – по-важно е пълнолунието във Везни да е време, в което да научим повече за гледните точки на другите хора. 

Информацията често излиза наяве по време на пълнолуние и можем да надникнем специално в чувствата на другите хора в този период.

Розова луна на 5 април: Какво да очаква всяка зодия?

Везните са знак тясно свързан с баланса и справедливостта. Така че пълнолунието във Везни може да бъде ключов момент за създаване на мир и хармония. 

Пълнолунията също могат да бъдат много емоционални периоди: Везните са хладен, интелектуален въздушен знак и може да работим с чувствата, които се появяват по по-дистанциран, интелектуален начин, отколкото може би през сезона на огнения Овен.

И накрая, пълнолунията са известни периоди на завършек или освобождаване. Докато слънцето в импулсивния Овен може да помаха за сбогом на дадена ситуация без много да мисли, пълнолунието във Везни ни кани да помислим дали е възможен компромис.

Какво е специалното за тазгодишната Пълна розова луна във Везни?

По време на това пълнолуние слънцето се доближава до съвпад с щастливия Юпитер в Овен, вдъхновявайки експанзивна атмосфера и може да възникнат страхотни възможности! Съвпадите са, когато две или повече планети се срещнат на един и същ градус на зодиака. И ако слънцето е в съвпад с планета по време на пълнолуние, това означава, че луната е в опозиция на тази планета, предлагайки много различна перспектива! 

Съвпадите символизират ново начало, така че слънцето в съвпад с Юпитер може да посочи нови възможности и подновено чувство на увереност! Но опозициите сочат настъпване на кулминация и луната срещу Юпитер може да бъде голямапроява на емоции. Новите приключения, в които се впускаме по това време, също могат да предизвикат големи чувства, изплуващи в нашите партньорства и в самите нас. Ако правите голям ход, не се изненадвайте, ако получите голям отговор.

Венера в Близнаци се доближава до тригон с Плутон във Водолей, което може да означава, че някои връзки може да навлизат в много гореща и тежка зона. Това може да е много страстно пълнолуние за онези, които желаят да направят сериозна крачка с правилния партньор. Това не е моментът да се доверявате сляпо: докато тригоните символизират хармонията и източната връзка между планетите, Плутон все още очаква да сте наясно с червените знамена и да ги възприемате като предупредителни знаци да се отдалечите, а не покани да пристъпите напред. 

Как пълнолунието през април ще се отрази на всяка зодия?

Пълната розова луна през април може да бъде особено въздействаща за Везни и Овен! Обикновено хладният, и спокоен въздушен знак Везни може да бъде склонен към големи прояви на емоции по това време и Овенът може да трябва да се съобрази с резултатите от всякакви необмислени решения, които са взели. Но и двете могат да намерят мощно равновесие в този момент.

Розова луна на 5 април: Какво да очаква всяка зодия?

Пълната розова луна също може да предизвика Рак и Козирог: и двата знака могат да бъдат призовани да създадат по-добри баланси между работа и личен живот, като Козирогът може би се фокусира върху създаването на по-добри отношения с обществеността (може би като ограничи това, което споделя) и Ракът може да бъде поканен да изясни от какво се нуждае у дома или в личния си живот, за да се чувства по-безопасно, защитено и комфортно.

Лъв и Стрелец може да се почувстват невероятно продуктивни по време на Розовата луна, техният личен и любовен живот може да е много натоварен и може да се случат творчески пробиви!

Телецът може да бъде подтикнат да се съсредоточи върху отговорностите си през това време, докато Скорпионът може да бъде поканен да намали темпото и да си почине по време на пълнолунието през април.

Фокусът на Дева и Риби може да бъде върху паричните въпроси и справедливото вземане и даване в отношенията.

Близнаци и Водолей може да се радват на комуникационни пробиви: Информацията, която са търсили, най-накрая може да пристигне. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay