10 признака, че мъжът до вас ви е верен

Освен ако не е много добър лъжец

10 признака, че мъжът до вас ви е верен

Нормално е да се притеснявате, че може партньорът ви да ви изневерява. Дори връзката ви да е перфектна, да се обичате много, тези мисли винаги ни тормозят. Освен това хората изневеряват постоянно и по всякакви причини. Никога не можем да бъдем напълно сигурни дали човекът до нас е искрен, но ако тези неща са налице при него, можете да бъдете една идея по-спокойно, че той е само ваш.

  1. Не е егоист

    В повечето случаи, мъжете, които изневеряват, са егоисти. Ако той е от хората, които се съобразяват с половинката си, променя плановете си, заради вас и показва, че се интересува и от други неща, освен от себе си, значи няма смисъл от притеснения.

  2. Надежден е

    Ако винаги е искрен с вас, не се покрива за дълъг период от време и можете да му вярвате, със сигурност този мъж наистина е само ваш.

  3. Не пази тайни

    Ако постоянно крие разни неща от вас и пази дълбоки тайни е силно вероятно вашият партньор да има любовница.

  4. Винаги има време за вас

    Има мъже, които постоянно имат извинения като работа, ангажименти и т.н. и никога не им остава време да се видят с половинката си. На такива мъже не може да им се има много доверие. Но ако той винаги намира време за вас и не използва глупави оправдания, поздравления- имате си верен мъж.

  5. Знаете за почти всичко, което се случва в живота му

    Колкото повече ви държи в течение с личния му живот, толкова по-добре. Ако сте запознати с всички аспекти от живота му, познавате приятелите му и т.н., той няма какво да крие.

  6. Никога не е изневерявал преди

    Хората, които са изневерили веднъж, го правят отново. Много са редки случаите, в които хората се променят и спират да мамят. Ако знаете за подобни случки от миналото му, винаги трябва да имате едно на ум.

  7. Вие не го мамите

    Ако сте били хванати в крачка, има голяма вероятност той да иска да "отвърне на удара". Има двойки, които гледат постоянно да си правят мръсно, но по незнайна причина продължават да са заедно. Ако вие сте искрена, можете да очаквате и той да бъде.

  8. Не му давате всичко, от което се нуждае

    Повечето мъже оправдават изневярата си с думите "бяхме далеч един от друг", "не ми обръщаш достатъчно внимание", "не съм задоволен" и т.н. Ако вие му давате всичко, от което се нуждае, той няма да бъде привлечен от друга.

  9. Никога не сте забелязвали предупредителни знаци

    Въпреки че има случаи, в които няма как да разберете дали партньорът ви изневерява, има много знаци, по които можете да познаете. Ако не сте забелязали нищо нередно, вероятно няма причина за безпокойство.

  10. Имате добър сексуален живот

    Сексуалният живот е най-важния фактор в тази ситуация. Ако имате задоволителни сексуални отношения, той няма да има нужда от вниманието на друга жена.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

14 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay