8 навика, които да изградите във връзката си още сега

Ще бъдете впечатлени от резултата

8 навика, които да изградите във връзката си още сега

Вместо да се фокусирате върху лошите навици, които разрушават връзката ви, опитайте да задвижите нещата в положителна посока. Създаването на добри навици, заедно с партньора ви, е нещо, върху което можете да работите заедно. Практикуването на тези 8 неща ще ви направи по-силни от всякога:

1. Разказвайте си един на друг как е минал денят ви

Всяка вечер отделяйте време да си поговорите и да споделите един на друг как е минал денят ви. Това е един много лесен начин да поддържате връзка помежду си, да знаете какво се случва с другия и да комуникирате пълноценно.

2. Правете секс

Всички хора, които имат дълга връзка, имат моменти, в които сексуалният им живот е в застой. Това е нормално, но има едно условие- не трябва да допускате тези периоди да продължават прекалено дълго. Изградете си навик, свързан със секса. Освен да си казвате колко се обичате, трябва да го показвате и физически. Измисляйте различни предизвикателства в леглото и различни начини да поддържате сексуалния си живот жив.

3. Извинявайте се

Научете се да казвате "Извинявай". На всеки се случва да е имал лош ден и да си излее негативната енергия върху партньора си, но трябва да умеете след това да признаете грешката си и да се извините. Научете се да поемате отговорност и да уважавате човека отсреща. Това прави процеса на прошката много по-лесен.

4. Поддържайте връзка, когато сте разделени

Едно кратко съобщение или малка бележка отнема няколко минути, но показва на партньора ви, че мислите за него и че е важен за вас. Малките жестове на любов и грижовност могат да направят огромна разлика в отношенията.

5. Никога не се колебайте да правите комплименти

Нормално е да мислите страхотни неща за партньора си, но не се ограничавайте само с мисленето. Не спирайте да си правите комплименти един на друг. Вашият партньор не може да чете мисли, така че му кажете какво мислите. Важно е да си показвате, че между вас все още има страст и привличане.

6. Прекарвайте време разделени

Отделяйте време да правите нещата, които обичате. Поощрявайте действията и отношенията извън вашата връзка. Ако прекарвате малко време разделени, след това ще се желаете още повече и всичко ще бъде много по-хубаво. Понякога разстоянието е нещо здравословно, разпалва романтиката.

7. Спорете конструктивно

Несъгласието може да направи връзката по-силна, но само ако е в границите на нормалното. Споровете, в които не се изслушвате и повтаряте едно и също определено не са полезни за връзката ви. Изградете си навика да общувате. Изразявайте чувствата си, когато сте разстроени.

8. Докосвайте се

Прегръщайте се. Целувайте се. Дръжте се за ръце. Физическата връзка, не само сексът, поддържа отношенията живи. Дори най-невинните докосвания могат да задълбочат интимността помежду ви. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay