Очертани устни в стил 90-те? Защо не?

Очертани устни в стил 90-те? Защо не?

Устните в телесен нюанс, очертани с кафяв молив бяха голям хит през 90-те години на миналия век. Тенденциите от миналото отново навлизат както в облеклата, така и в грима и в момента този стил в устните е превзел социалните мрежи. Разбира се, в днешно време визията носи модерния почерк на 2021 година и можем да го видим върху куп знаменитости от ранга на Бионсе. В момента дамите допълват очертаните устни с нежни, кремообразни червила или прзрачни гланцове.

Тези ретро устни се завръщат във време, в което пазарът изобилства от т.нар. nude червила. Сега всяка дама може да избира между стотици нюанси, за да намери този, който подходжа най-добре на тона и подтона на кожата ѝ. Nude не е просто бледо розово червило, което да пасва на всеки, затова избирайте внимателно. Съобразете нюанса на кожата си и определете подтона, който може да бъде розов или жълтеникав. Ще забележите, че на рафта в магазина има червила от розовата гама, които са по-студени, както и такива в кафеникаво-оранжевата, които са по-топли.

За да постигнете перфектната визия от 90-те години ще ви трябват само три основни неща: вашето любимо nude червило, контрастен молив за устни, който е с 2-3 нюанса по-тъмен от цвета на устните ви и прозрачен гланц за устни за постигане на стъклен финиш.
Ретро устните перфектно се съчетават с всекидневен грим, така че без проблем можете да използвате тази визия за работен ден в офиса, дневна среща с приятелки или обяд с любимия. Същевременно неутралните устни позволяват малко по-драматичен очен грим, затова се чувствайте свободни да ги приложите и за излизане вечер.
Как да постигнете тази визия?
Очертайте устните с два тона по-тъмен от червилото молив. Прелейте очертанието съвсем леко с помощта на четка или пръсти.След това имат два варианта. Единият е да нанесете nude гланц за устни със стъклен завършек. Другият е да нанесете любимото си nude червило и го слейте с внимателно, така че да прелива с тъмния нюанс. След това нанесете прозрачен гланц за устни отново във стъклен финиш.
***

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay