Днешната рецепта отново ви предизвиква да комбинирате крайно противоположни вкусове. Предлагаме ви предястие, направено от плодове и месо, което е необичайно, но лесно за приготвяне и много вкусно. Bon Appétit!
Продукти:
3 праскови, нарязани
1/4 ч. л. захар
1/2 ч. л. оцет
1/8 ч. л. кимион
шунка, тънко нарязана (може да я замените и с прошуто)
малки листенца босилек
Начин на приготвяне:
В подходящ съд смесете прасковите, захарта, оцета и кимиона и оставете да престоят 10 минути. Нарежете шунката на филийки и след това увийте всяко парче около парченцето плод, което вече е напоено със сместа. Отгоре декорирайте с листенце босилек, закрепено с дървена или пластмасова клечка.
5 | 1 |