7 деца от 5 жени: Строителният предприемач Динко Динев се венча за дългогодишната си половинка

7 деца от 5 жени: Строителният предприемач Динко Динев се венча за дългогодишната си половинка

Строителният предприемач Динко Динев се венча за дългогодишната си половинка Даниела край пристанището си в курорта Свети Влас. Гражданският ритуал се състоя в Амфитеатъра, а църковният брак се проведе в църквата "Свети Власий", издигната от братя Диневи през 2009 г. Водещ на тържеството беше Орлин Горанов, който изпълни и най-нежната си песен - "Светът е за двама".

Зрелищна заря озари небето над Свети Влас точно след разрязването на сватбената торта. Тържеството продължи до късните часове на нощта. Преди да се ожени за Даниела, Динко Динев вече имаше деца от предишна връзка, включително сина си Борис, който трогна гостите с изпълнението на песен на Ерик Клептън.

Динко Динев е известен със своя успешен бизнес и връзки с красиви жени. Преди Даниела той се е женил само веднъж. Първата му съпруга е Нели, майката на първородните му деца Димитър и Георги, които получават образованието си в Кеймбридж. С всички останали жени милионерът е живял на семейни начала, е имал деца от тях, но не се е решавал да им предложи брак.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay