Бачорски се венчаха, Атанасия смени 2 рокли!

Бачорски се венчаха, Атанасия смени 2 рокли!

Даниел Бачорски и съпругата му Атанаска вече отпразнуваха една незабравима сватба в Италия. Двойката избра романтичното езеро Комо за своето тържество, където се венчаха сред близки приятели и семейство.

Булката смени две различни рокли на събитието, демонстрирайки елегантност и стил. По-късно двойката развя българското знаме, изразявайки своята национална гордост и изигра традиционно хоро. Като връх на техния специален ден, те разрязаха впечатляваща 7-етажна сватбена торта.

След като сключиха църковен брак в България на 17 юни, дата, която е особено значима за Даниел, те организираха празненството си в Италия няколко дни по-късно. За разлика от първоначалното си намерение да имат голямо събитие с много гости, двойката в крайна сметка реши да го направи в по-интимен кръг, като покани само най-близките си приятели.

Шаферките носеха нежни рокли в цвят пепел от рози, докато най-малките шафери, включително общото им дете Дани и малката Емили, добавиха очарователна нотка към тържеството. Бъдещата госпожа Бачорски лично се зае с декорацията, създавайки красив дисплей от бели рози, свещи и малки светлини, които допринесоха за романтичната атмосфера на събитието.

В подготовка за големия ден Атанаска сподели в профила си в социалните медии процеса на създаване на подаръци за гостите си. Тя изработи ветрила от бял картон и хартия, които раздаде на всички присъстващи дами, за да ги предпазят от жегата. Освен това тя се увери, че близката й приятелка, която имаше рожден ден точно след полунощ, нямаше да се почувства пренебрегната, като й донесе торта от София, за да я зарадва за специалния ѝ ден.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay