Линда заряза Кирил Петков: Върна се в Канада с децата!

Линда заряза Кирил Петков: Върна се в Канада с децата!

Сладкарката опакова багажа си и се върна в родината си заедно с двете си по-малки дъщери, Ема и Ани. Заедно с баща си Джордж Маккензи и тяхното голямо куче порода "Коли", те прекарват безгрижни моменти заедно.

На споделени снимки в социалните мрежи се вижда, че най-малката им дъщеря, Ани, е одрала кожата на майка си. 12-годишното момиченце има същата руса коса, светла кожа и черти като майка си, докато по нищо не прилича на Кирил Петков.

Линда решава да изостави съпруга си и да се върне в родната си страна, за да смени обстановката и да прекара известно време сама. В средата на юли сладкарката тръгва на пътешествие с мръсна газ към родината си, за да си почине от стреса у дома след политическите вълнения, в които участва и съпругът й.

Освен с баща си Линда няма търпение да се види и със сестрите си Шерил и Даяна, с които често комуникира виртуално, но сега искат да наваксат пропуснатото време и да си поговорят на живо. Семейството на Линда живее в семейно ранчо за над 1 милион лева в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Ранчото се простира на площ от 2992 квадратни метра и е построено през 1976 г. Последната му финансова оценка от 2019 г. го оценява на приблизително 548 000 долара, което е равно на почти 1 милион наши лева.

Къщата разполага с четири спални и две бани и се намира на фона на тучна зеленина, като от снимките се вижда, че се разхождат и коне на паша. Близначката на Линда е причината тя да се запознае и влюби в Кирил Петков. Шерил беше близка приятелка с него и двамата прекарваха много време заедно в обща компания. Приятелството им започва в университета на Британска Колумбия, където са състуденти. По-късно Линда също се записва да учи там и с Петков се събират. Оженват се, когато са едва на 20 години, а първата им дъщеря Ванеса се ражда малко преди да започнат четвъртата си университетска година; последвани от по-малките им дъщери Ема и Ани.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay