Нона Йотова взриви зрителите с брутална визия (СНИМКА)

Нона Йотова взриви зрителите с брутална визия (СНИМКА)

Съботното участие на Нона Йотова в ефира на БНТ 1 предизвика вълнение и коментари в мрежата. Потребителите споделят снимки от нейното предаване и призовават нейният съпруг, Богомил Бонев, да получи награда за търпението си. Някои шеговито предлагат той да бъде награден с орден за храброст.

Въпреки хумористичния тон, не може да се отрече, че външният вид на Нона Йотова в шоуто привлече вниманието на зрителите, но по негативен начин. Гримът ѝ, описан като "умопомрачителен", се отличаваше със смесица от ярки цветове и екстравагантност, която някои потребители намериха за неподходяща. Комбинацията с големи пластмасови обици доведе до доста груби сравнения.

Нона Йотова взриви зрителите с брутална визия (СНИМКА)

Критиците посочиха липсата на елементарни принципи на грима, като например сенки за очи. Някои дами в мрежата изразиха разочарованието си, като заявиха, че дориромите не се обличат по този начин.

"Леле, ама тази жена огледало няма ли в дома си?! Не се ли вижда, че се докарва като чучело?! А уж интелигентна... Къде е класата, къде е естетиката?! Те и циганките не се носят така", потресени са дами в нета.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay