Ето как да имате красиво и стегнато бразилско дупе!

Упражненията са лесни и приложими навсякъде

Ето как да имате красиво и стегнато бразилско дупе!

Нима това не е мечта на всяка жена? Апетитни задни части без грам излишни тлъстинки? Напълно възможно е да го постигнете и Вие! Ще видите, че изпълнявайки следните упражнения, ще влезете за нула време във форма и ще можете да се фукате със секси дупето си.

Вкъщи е най-удобно да правите упражнения.  Легнете по гръб със свити колене на нивото на слабините. Дланите са на пода и с тях си помагате да повдигнете таза, така че да се образува права линия от раменете до коленете. Задръжте така за десет секунди. Правете го по 15 пъти, два пъти на ден.

Друго подходящо упражнение е следното: Легнете на земята на една страна, като единият крак е изпънат, а другият свит. Опитайте се в тази позиция да вдигнете изпънатия крак, колкото можете по-високо. 

Ако работите на компютър, стегнете мускулите на задните си части за 30 секунди, като сте в изправена позиция. Повторете няколко пъти. 

Естествено, в забързаното ни ежедневие, времето прекарано вкъщи е много по-малко, отколкото навън. Но и тук не можете да намерите оправдание, тъй като дори по пътя към работа можете да се грижите за Вашите страхотни форми! Качавайте редовно стълбите, не използвайте ескалатор! Дори е хубаво да взимате две стъпала наведнъж, защото така мускулите Ви се напрягат повече. 

Докато чакате автобуса, или метрото пък, сложете краката един до друг, кръстосайте ръцете си отзад на гърба, като дланите са навън. Стойте така 30 секунди, като стегнете дупето. Ако автобусът закъснява, то ще имате време да направите достатъчно упражнения.

Освен тези упражнения, които можете да правите сами, навсякъде, подходящо е да практикувате тенис, плуване, или просто да ходите много пеша!

Поздравете Вашите красиви задни части още сега!

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay