Ако правите това сутрин, денят ви ще бъде спокоен

Нужно е само едно единствено нещo, за да живеете спокоен и хармоничен живот

Ако правите това сутрин, денят ви ще бъде спокоен

Ако сутринта ви е забързана и луда, такъв ще бъде целият ви ден. По същия начин, ако денят ви започне с медитация, денят ви ще бъде спокоен и приятен. Някои от вас може да не приемат добре идеята да отделят от времето си рано сутрин, за да не правят нищо, просто да се наслаждават на тишината, но това наистина ще промени забързаното ви ежедневие. Ето ги и ползите от медитацията:

Ще дишате по-добре през целия ден

Докато усетите, вече е обяд, а вие нито веднъж не сте си поели дълбоко дъх. Когато денят ви започне с тези дълбоки вдишвания, ще имате чувство за спокойствие през целия ден. През целия ден ще бъдете свежи и продуктивни.

Правите се щастливи

Ще се чувствате повече от добре цял ден. Може да ви се струва абсурдно, но тези 10 минути, които ще отделите, ще си заслужават. По цял ден сте заети, натоварени сте в работата, заслужавате да отделите няколко минути за себе си.

Настройвате се за деня

Повечето от нас просто стават сутрин и започват да работят и да вършат задълженията си. И си мислим, че това е продуктивно начало на деня, но не е така. Но изчистването на ума е много по-добро начало на натоварения ден. Опитайте медитацията рано сутрин и ще се чувствате много по-щастливи и продуктивни.   

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay