Красотата на водопадите в Хърватска през есента

<p><a href="https://www.instagram.com/ttomka88/?hl=en" target="_blank" style="text-align: justify;"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Тамаш</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Домбора</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Тот</span></a><span style="text-align: justify;"> посещава </span><span style="text-align: justify;">Плитвишките</span><span style="text-align: justify;"> езера преди четири години през зимата и заснема красивите ледени водопади. Наскоро той се завръща на същото място, за да заснеме същия зашеметяващ парк, но този път заобиколен от цветните нюанси на есента.</span></p>

Тамаш Домбора Тот посещава Плитвишките езера преди четири години през зимата и заснема красивите ледени водопади. Наскоро той се завръща на същото място, за да заснеме същия зашеметяващ парк, но този път заобиколен от цветните нюанси на есента.

Тамаш Домбора Тот посещава Плитвишките езера преди четири години през зимата и заснема красивите ледени водопади. Наскоро той се завръща на същото място, за да заснеме същия зашеметяващ парк, но този път заобиколен от цветните нюанси на есента.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay