По течението с Иева Лагуна

Ангелска красота с дяволски привкус

Тя не е поредното русичко девойче, станало модел. На пръв поглед ангелското ѝ излъчване бързо отстъпва място на аристократизма, лъхащ от океанския поглед на 21-годишната красавица, която носи името Лагуна. Иева Лагуна.

Латвийката първоначално отказва предложението на модния агент, който я открива на парти на телевизия MTV. И докато повечето момичета мечтаят за покана, която да ги въвлече в бляскавия свят на модата, то тогава Иева е убедена, че иска да следва медицина.

Майката на красавицата обаче я съветва да не пропуска шанса, който съдбата ѝ поднася и така през 2008г. кариерата ѝ на модел стартира на Седмицата на модата в Лондон за дизайнерите Кристофър Кейн и Мариос Шваб.

За моделката това е само началото. Следват ревюта във всички модни столици. Дефилира за Ланвен, Ботега Венета, Даян фон Фюрстенберг, Бърбъри, Алберта Ферети, Шанел, Гучи, Долче и Габана.

Кориците за Vogue са вече нормална част от ежедневието ѝ на модел, тъй като е украсила първите страници на списанието във Великобритания, Япония, Русия, Испания и Германия.

През лятото на 2010г. известният фотограф Уил Дейвидсън заснема провокативни кадри с нея и нашумелия напоследък любимец на много модни марки Тони Уорд за юнско-юлското издание на австралийското списание Rush.

Поредно признание русото вдъхновение получава, когато открива ревюто за колекция пролет-лято 2011 на Стела Макартни. ADAM също я канят за лице на колекцията им. Stefanel, TOPSHOP и Benetton красят рекламните си кампании с хипнотизиращата ѝ визия, а ние тепърва ще се наслаждаваме на котешката ѝ походка по подиума и погледа ѝ от страниците на списанията.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay