4 смутита, които ще стимулират мозъка и ще подобрят паметта Ви

А са и много вкусни също

4 смутита, които ще стимулират мозъка и ще подобрят паметта Ви

И друг път сме Ви говорили за полезните свойства на смутито. Днес ще се спрем на тези, които правят паметта ни по-добра. Ще Ви предложим 4 рецепти. Ето ги и тях.

Смути с авокадо и шоколад

Може би смятате това за прекалено калорична комбинация и затова сте я избягвали досега. Това смути, обаче, е превъзходно за започване на деня. Тази напитка ще Ви даде много повече енергия от кафето. Трябва Ви една лъжица течен шоколад без глутен, половин чаша с авокадо, една чаша мляко и лъжица мед. Тази напитка ще Ви вдигне от леглото и ще Ви даде сили за целия ден, а мозъкът Ви ще е свеж и готов за предизвикателства.

Смити с банан, зеле и семена от коноп

Трябват Ви две чаши бадемово мляко, банан, чаша зелев сок, 1/4 чаша конопено семе и няколко ягоди. 

Смути с лимон, ябълка и джинджифил - Това е най-добрата напитка, чрез която да разкарате токсините от тялото си и да стимулирате прилива на енергия. Смесете джинджифила с 4 ябълки и лимон и разбийте в блендера. Добре е да се пие сутрин, преди закуската (Обърнете внимание, че казваме не вместо нея, а преди нея!).

Смути с бадем и морков 

Това е мощно средство против умората. И двете съставки на смутито са богати на витамини и фибри, които дават енергия, както на тялото, така и на мозъка. Можете да прибавите и ябълка. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay