Няма как да си кривим душата, понякога и jenite си хапваме junk food. Едно от любимите ни подобни хапвания са пържените крилца в знаете-кой-ресторант. Ако асоциативното ви мислене не е активно точно днес, погледнете заглавието.
Та, за да си приготвите такава вкусотия в неограничени количества и на доста по-ниска цена у дома, ви трябват:
3 пилешки бульона
половин пакет галета
1 кг пилешки крилца
Начин на приготвяне
Бульоните се натрошават на прах и се смесват с галетата.
Крилцата се измиват и всяко се овалва в сместа.
Подреждат се в тавата и се покриват с фолио.
Пекат се 40 минути на 200 градуса - така ще станат и по-здравословни, отколкото, ако ги изпържите.
Още лесни и вкусни рецепти има на един клик разстояние - в Kulinar.bg!
42 | 7 |