Тяло на ангел със здравословен риск

Как се грижи за фигурата си супермоделът Адриана Лима

Понякога се изумяваме колко много може да бъде постигнато със силна воля. Истинският пример за това е бразилският ангел Адриана Лима. Знойната красавица, освен модел, е и грижовна майка, а ние си мислим, че ако имахме толкова задължения в ежедневието си, въобще нямаше да помисляме за диети и изтощителни тренировки.

Но за да бъдеш ангел се изискват неземни усилия. Моделът не веднъж е споделял, че не всичко е до ген, някои хора трябва да положат много по-големи усилия, за да се чувстват добре в кожата си.

От becomegorgeous.com разбираме, че Адриана тренира по два път на ден, като престоят в залата зависи от ангажиментите, които ѝ предстоят. Когато става дума за шоуто на Виктория обаче, Лима започва сериозна подготовка 4 месеца по-рано. Тренировката ѝ включва продължителни кардио упражнения плюс натоварване с тежести.

Но за един модел спортът не води до достатъчни резултати, ако няма строги ограничения в храната. В хранителното си меню бразилката набляга на белтъчини и протеин на прах като хранителна добавка.

Когато остават 9 дена до бляскавото шоу на Виктория, Адриана стига до крайни мерки. Тогава тя приема само вода и протеинови шейкове. Когато настъпи големият ден, моделът не слага нищо в устата си, дори вода.

Колегите ни от fitwell.bg изкритикуваха с право хранителния режим на бразилката. Ние също заставаме зад мнението им. Нужно ли е да се подлагаш на нечовешки изпитания и най-вече да рискуваш здравето си, за да изглеждаш като ангел?

196 33
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.01.2012|08:44
Много е чаровна, но краката й изглеждат ужасно! Мисля, че нещо по - подплатено в тези чорапи, ще стои много по - добре! Това, че е умряла от глад, не означава, че изглежда красиво. Главата й идва голяма за това недохранено телце...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay