Яденето след 21 ч. е вредно за здравословното Ви състояние

По този начин трупате излишни килограми

Яденето след 21 ч. е вредно за здравословното Ви състояние

Повечето от Вас са свикнали да се хранят много неправилно. Гладувате почти цял ден, или пък хапвате нещо към 14 ч., след това не ядете следобед, когато се приберете първо предпочитате да свършите някои домакински задължения и докато седнете на масата е станало 21 ч. Това е много погрешно и сериозно вреди на стомаха ви и на здравето Ви като цяло. Помислете само колко време Вие не ядете! Събират се над 5 часа, а това е твърде много за организма Ви.

Изледване на Кингс Колидж в Лондон потвърждава, че сутрин човек трябва да се храни като цар, да обядва като принц и да вечеря като просяк. Хората, които ядат късно вечер и още по-лошо - преяждат, са застрашени много повече от затлъстяване. Чувала съм някои жени да се чудят защо  не могат да свалят коремчето си, при положение, че не ядат цял ден, а само вечерта си позволяват да хапнат нещо. Това е най-грубата грешка, която можете да направите! Така никога, ама никога няма да отслабнете. Ако имате един нормален режим на хранене през деня и вечерята Ви е към 18-19 ч., то ще видите, че ще постигнете много по-добри резултати.

Яденето, когато Ви падне, не е добра идея, защото се нарушава храносмилането, съня и като цяло доброто състояние на организма.

Проучването доказва също, че захарта сутрин също е вредна за организма ни, тъй като той не знае къде да я складира. 

Старайте се вечерята Ви да е лека, бедна на мазнини и да е до 20 ч. Така ще се чувствате много по-добре. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay