Днес ще ви представим едно невероятно вкусно ястие, което е страхотно за тези студенти вечери, комбинирано с чаша хубаво вино. Ето как да си приготвите касерол с картофи и пармезан:
Необходими продукти:
1 кг картофи, обелени и нарязани
8 супени лъжици масло
5 скилидки чесън
сол
черен пипер
1 чаша настърган пармезан
4 свежи розмаринови клонки
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса.
Вземете едно голяма купа и разбъркайте картофите с маслото, чесъна, солта и черния пипер.
Изсипете картофите в тавичката.
Изпечете картофите, докато станат готови.
След това добавете пармезана и розмарина и запечете още малко, докато пармезана се запече.
Добър апетит!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 | 0 |