Как да печем чесън – ползи за здравето и употреба

01.10.2020 | 12:00 по статията работи: Jenite.bg
Богатият аромат на чесън прави вкуса на всяка храна по-добър. Една от задължителните съставки на почти всяка кухня е чесънът, той не само подобрява вкуса на ядно ястие, но и осигурява множество здравословни хранителни вещества. Той се използва в...

Защо чесънът е важен за здравето ни

04.09.2020 | 11:00 по статията работи: Jenite.bg
Високо ценен през вековете като кулинарна подправка, чесънът е едно от най-старите култивирани растения в света. Това е издръжливо многогодишно растение, принадлежащо съм семейство Лилиеви. Други членове на семейството са праз, лук и шалот, всички...

Вариации на тема диетичен салатен дресинг

31.01.2014 | 11:06 по статията работи: Гергана Няголова
Независимо дали ще я поднесете като гарнитура, предястие или основно, салатата винаги върши страхотна работа. Зимата, макар и сезон, в който свежата храна е в много ограничени количества, също е "салатен" сезон. Особено подходящи за студените месеци...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay