Касуле, едно от най-възвишени ястия във Франция, е страхотна яхния, приготвена от бял боб, наденица, конфи (обикновено патица) и свинско месо. Това ястие е подходящо за специални поводи или за дните, в които ви се хапва нещо наистина...
Преди да продължите или по-скоро да започнете с четенето, отговорете честно на следния въпрос:Какво предпочитате да правите в свободното си време?а) Да лентяйствам и да си отглеждам шкембето.б) Да тренирам и да стегна тялото си за лятото.Ако сте...
Пролетта е най-суетният сезон. Прибирането на дебелите и обемни зимни дрехи и подмяната им съответно с ефирни роклички и къси тениски е на дневен ред. То обикновено е съпътствано от някои резултати от дългата летаргия, обездвижване и празнично...