И 60 секунди са достатъчни

Не брой калориите, брой минутите

И 60 секунди са достатъчни
1 ОТ 3 вижте всички снимки http://www.health.com/health/gallery/0,,20307241_3,00.html

Знаем, че имаш голямо желание да влезеш във форма, но често избягваш упражненията с думите: "Нямам време". Но ние, като едни истински привърженици на движението, намерихме начин да те оборим. Имаш една минутка, нали? Значи е в време да се поизпотиш малко.

 

Тази кратка тренировка е изготвена от фитнес експерта Кели Робърст. Ключовата част тук е, че включва всички главни мускулни групи, а ако положиш здрави усилия, ще усетиш и ускорен сърдечен ритъм.

 

Важното е: прави упражненията непосредствено едно след друго. Без почивка. Целта ти е да се справиш в рамките на една минута, а ако си начинаещ може и за две. Разбира се, ако разполагаш с повече време или току виж адски ти хареса предложението ни, можеш да изпълняваш тренировката по няколко пъти на ден.

 

Започни с лицеви опори. Надяваме се, че знаеш как се изпълняват. Само че сега има една допълнителна стъпка – когато се спускаш надолу, опитай да стоиш в тази позиция около 8 секунди. Доста е трудничко, а според създателката на програмата трябва да се изпълнят четири лицеви опори от този тип.

 

Продължи със "супермен". Легни по корем, като ръцете и краката ти трябва да са повдигнати и изправени. Стегни мускулите на тялото си и отново изчакай – този път секундите са 10.

 

Завърши с велосипедна обиколка. Е, не буквално, а в домашни условия. Легни по гръб, като ръцете са зад тила. Краката и стъпалата изправени, а тялото леко наклонено. Започни да караш въображаемото колело, като правиш по десет "кръгчета" на всяка страна.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти