3 грим визии, подходящи за есента от гримьора Илиянo

Есента наближава все повече и се обзалагаме, че някои от вас вече са нетърпеливи дърветата навън да се обагрят в оранжево и жълто. Да, есента е може би най-живописният сезон и ни предразполага към уют, така както никое друго време от годината не може.

През студения сезон всичко се променя - денят става по-кратък, започваме да носим по-топли дрехи, залагаме на горещи напитки и дори се гримираме по различен начин. Именно за това ще си говорим днес. Когато температурите навън паднат достатъчно изваждаме от тоалетката палитрите с кафяви и оранжеви цветове и започваме да се вихрим пред огледалото. Докато лятото предполагаше по-лек грим с гланцов завършек, то през есента преминаваме към повече цвят, наситени нюанси и блясък.

Вдъхновени от тоновете на есента, днес ще ви покажем 3 впечатляващи грим визии, които са подходящи за есенния сезон. Те са представени от известния в социалните мрежи гримьор на име Илиянo. Неговата звезда изгря покрай участието му в третия сезон на Грим Masters и сега той е един от най-следваните гримьори в социалните мрежи.

Визиите на Илиянo обикновено са дръзки и драматични с изключително прецизни графични линии. Определено имаме какво да научим от него, но днес ще обърнем внимание на няколко визии, които можем спокойно да приложим в есенната си грим рутина.

В първата визия виждаме грим, направен чрез техниката cut crease с драматична очна линия. Черешката на тортата тук е силното контуриране на носа, което започва още от вътрешната страна на очите. Визията е подходяща за специален повод или за момент, в който просто искате да се отличите с неотразим външен вид.

3 грим визии, подходящи за есента от гримьора Илиянoinstagram.com/iliyannoo

Следващото предложение отново е силно дефинирано като сгъвката на клепача прелива от топло кафяво в оранжево. Клепачът е изцяло в бяло, а във водната линия на окото Илиянo е заложил на провокативно цикламено. Този цветен елемент в грима е това, от което имаме нужда в мрачните есенни дни.

3 грим визии, подходящи за есента от гримьора Илиянoinstagram.com/iliyannoo

За финал избрахме нещо още по-смело със силно изразен графичен елемент, който започва от вътрешния ъгъл и описва сгъвката на горния клепач. Докато в предишните две визиите Илиянo залага на гланцирани устни, то тук виждаме по-силно очертаване и матов завършек.

3 грим визии, подходящи за есента от гримьора Илиянoinstagram.com/iliyannoo

Коя грим визия ви допада най-много? Споделете с нас в коментарите!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay