Вкусни рецепти, които да приготвите тази есен

Вкусни рецепти, които да приготвите тази есен

Когато месеците станат хладни, ние започваме да жадуваме за по-топли храни. Утешаващи ястия, които ни загряват и ни дават енергия за всякакви дейности на открито.

Но това, което търсим, са не големи, сложни ястия, които отнемат часове и часове наред. Ако и вие смятате така, тогава няма нужда да разглеждате вашите готварски книги повече. Тези идеи за есенна вечеря са точно това, което сте търсили.

Независимо дали сте в настроение за успокояваща супа, бърз гювеч или класическа пилешка вечеря, в този списък има от всичко по много. И няма значение дали се подготвяте за вечеря или просто се нуждаете от ново хранене през седмицата за любимите си хораима ги и двете.

Обещаваме ви, че дори и придирчивите членове от семейството ви ще оближат чиниите си.

И въпреки че тези ястия са перфектни сами по себе си, ние имаме няколко идеи, които ще изведат вечерите ви на следващото ниво: препоръчваме да се насладите на тези рецепти с вдъхновен от есента коктейл и да завършите всичко с подходящ есенен десерт.

А пресните продукти за тези вкусни рецепти можете да си купите ТУК.

Пица с тиква и чоризо

Дайте на пицата за вечеря истински тласък през есента с това опушено, солено ястие. Пицата от тиква се топи в устата и си подхожда много добре с лук, чоризо и сирене чедър.

Кремообразна тиквена паста с кедрови ядки

Сложете буркан с доматен сос. Малко тиква, малко кедрови ядки и няколко билки са всичко, от което се нуждаете, за да направите тази невероятна паста.

Броколи и каперси

Когато се пекат, броколите имат нежен, препечен вкус, който идеално се съчетава със солени каперси и нотка натрошен червен пипер.

Бавно готвено кюфте от спанак и пармезан

Есента е време за комфортна храна и можете да си направите вкусни и лесни кюфтета със спанак и пармезан.

Хляб от магданоз и чесън

Малко пресен чесън, малко масло и около осем минути във фурната и превръщате хляба си в нещо невероятно!

Чили с боб

Тази класика е толкова прекрасна, че дори няма да забележите липсата на месо.

Задушени свински пържоли с броколи и гъби

Прост изпечен свински котлет, покрит с вкусен сос, приготвен с бяло вино и малко дижонска горчица е точно това, за което призовава нощта.

Карфиол Mac 'n' Cheese

Това основно ястие има достатъчно кремообразна консистенция, докато зеленчукът (пюре от карфиол!) осигурява истинско богатство от витамини и фибри.

Палачинка от гъби и бекон

Добра новина: Тази впечатляваща палачинка всъщност е доста проста за приготвяне. Съчетайте я с подходяща за сезона салата.

Coq Au Vin

Тази богата френска яхния е невероятно вкусна. Не забравяйте да използвате питейно сухо бяло вино, като Совиньон Блан (не се притеснявайте, не трябва да е скъпо!), за да я сготвите.

Печено пиле с копър и домати

Професионален съвет: Внимавайте с пилето, когато го приготвяте, за да му помогнете да се готви по-бързо, като се уверите, че се пече, без да изсъхва.

Колбас със зеле и ябълки

Пресният ябълков сайдер подслажда тази обилна вечеря.

Печена тиква с орехи и ябълков винегрет

Ароматизирано с пълнозърнеста горчица, оцет от червено вино и пресен магданоз, това е един от най-вкусните начини да се насладите на тази тиква с орехи.

Лимонено-розмаринено пиле с печени броколи

Опаковано с витамини, това ястие ще ви даде много сили и мощен имунитет през есента!

Пушена сьомга с кедрови ядки

Тази пушена сьомга - подправена с кафява захар, червен пипер и лимонена кора - е достатъчно питателна, за да нахрани цялото ви семейство.

Огладняхте ли вече?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay