Годишен хороскоп за 2020- Скорпион: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Скорпион: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Скорпионът (роден между 24 октомври и 22 ноември) е воден знак и се управлява от Марс и Плутон. Според вашия хороскоп, 2020 г. е година за голям растеж, Скорпиони, и голяма част от това, което ще пожънете, като успехи, идва от усилията, положени в миналото.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Скорпион за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако вашият рожден ден е между 24 октомври и 2 ноември. В началото на 2020 г. най-силните промени, засягащи вашето бъдеще, ще бъдат свързани с вашата кариера. Очаквайте някои на пръв поглед внезапни промени. 

2-ри декан: ако вашият рожден ден е между 3 ноември и 12 ноември, хороскопът на Скорпион за 2020 г. предсказва, че ще получите образование и житейски опит, които ще подобрят бъдещето ви. През тази година може да има пътуване, променящо живота ви, и нова степен на образование, което ще ви научи на много неща. Ще имате възможността да изследвате вашата духовност и да подтикнете нейния растеж, възприемайки нови идеи и вярвания.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 13 и 22 ноември, партньорствата и взаимоотношенията от всякакъв вид довеждат както до стабилност, така и до проблеми.  Прилагането на вашата вътрешма сила към вашите действия обещава ползотворна и изключително силна година.

Влияние на планетите върху Скорпион през 2020 година:

Плутон ще има специално влияние върху Скорпион, което ще продължи до 2024 година. Това е дълго време, така че трябва да се възползвате от предимствата. Плутон обаче ще има и негативно влияние- негативни мисли, тревожност или фобии, напрежение, склонност към манипулиране на други хора. 

Ако миналата година Юпитер е преминавал през вашия знак, а вие сте били упорити и сте започнали нов проект, или сте взели решения, които все още не са показали никакви резултати, сега е моментът за успех. В следващите 13 месеца Юпитер преминава в областта на финансовите ресурси, получени от работа, самочувствие и неща, които ви карат да се чувствате в безопасност, така че ще имате възможност да стимулирате тези области.

Вашите способности и таланти ще се увеличат, ще работите по-ефективно, ще бъдете възнаградени, а оттам идват и нови възможности. Не бързайте да консумирате плодовете на вашия труд, не харчете повече от обикновено. 

Ретроградната Венера носи желанието да се откъсне от всичко. 

Скорпион е един от двата знака, засегнати от ретрограден Марс. Скорпионите ще проявят решителност в своите проекти. Те обаче ще се чувстват претоварени и изтощени, защото няма да могат да изпълнят всичките си задачи.

Изненадващо, през 2020 г. Скорпионите са почти имунизирани срещу капризните движения на Меркурий. По природа родените под този знак не са най-комуникативните хора в света и те изразяват чувствата си само пред много близки хора. Ето защо те няма да се сблъскат с никакви проблеми с комуникацията или, поне, с несъществени. 

По време на работа може да възникне незначително напрежение с най-чувствителните колеги под влиянието на Меркурий, но това няма да попречи на развитието на проектите, започнати от Скорпиона. Все пак би било разумно  да се прояви дипломация и търпение. Освен това през тези три седмици Скорпионът не бива да бъде саркастичен и ироничен.

Любов и връзки

През 2020 г. ще видите поддържането на статуквото във вашите взаимоотношения. Няма значение дали връзките са интимни, лични, семейни, бизнес, работни или социални. Ако сте несемейни, ще приключите 2020 г. отново сами. 

Ако сте във връзка сега, ще имате същата връзка в края на годината. Това е време на сплотеност и това, което е заедно, остава заедно. Това, което е отделно, ще остане разделено. Всичките ви връзки ще бъдат изпълнени със сигурност и комфорт. 

Кариера и работа

Кариерата ви се развива в положителна посока още от 2019 година и ще продължи до средата на 2020 година. Ще получите повишение, увеличаване на заплатата и признание. Резултатите от усърдната работа и фокус, приемане на лична и професионална отговорност, ще дойдат тази година. Не се фокусирайте прекалено много върху кариерата си, обаче. Това може да има негативен ефект върху останалата част на живота ви. 

Пари

Ще се радвате на стабилно финансово положение през тази година и през 2020 ще видите задържане и дори увеличаване на доходите ви, което не се е случвало от доста време. Време е да помислите и за бъдещето. В края на годината ще получите това, което желаете и ще бъдете напълно удовлетворени. 

Здраве

Здравето на възрастните хора около вас може да пострада през тази година и може да откриете, че фокусът ви трябва да е върху тях, а не върху себе си. Вие ще се радвате на перфектно здраве. Единственото, което може да се случи, е да се откажете от някой свой здравословен навик, което е лошо, но не е фатално. 

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Рак

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Лъв 

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Дева

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Везни

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay