2 упражнения и 4 храни за перфектно дупе

Ето как да имате красиво и естествено дупе

2 упражнения и 4 храни за перфектно дупе

Не бива да забравяме, че ние сме това, което ядем и ако искаме да имаме красиви бедра и дупе правилната храна е също толкова важна, колкото тренировките. Ще ви дадем някои съвети, с които ще имате перфектно дупе:

Основни съвети

Ако искате дупето ви да бъде по-голямо и оформено, това няма как да се случи без упражнения. За да постигнете целта си, тряба да следвате тези 2 фази:

Тренировка, насочена към тази област на тялото

Подходящо хранене след тренировката

След тренировката тялото ви се възстановява и е от съществено значение да изберете правилния тип храна и подходящото количество, за да накарате дупето ви да порасне.

Следвайте простото правило: Ако искате да увеличите теглото си, трябва да ядете повече. Тези неща обаче трябва да се правят разумно, защото прекалената консумация на протеини и въглехидрати може да доведе до здравословни проблеми.

Трябва да ядете поне 1 плод на ден, въпреки че препоръчителното количество е между 3 и 5 на ден.

Ето кои храни за подходящи за тази цел:

Протеини

Препоръчително е да пиете протеинов шейк след тренировка.

Естествени източници на протеини са риба тон, яйца, пуешко, пилешко, бобови растения, както и всяка риба.

Въглехидрати

Заменете белия хляб с пълнозърнест. Въглехидратите, които ще ви помогнат да поддържате добра фигура са киноа, кафяв ориз, овес, сладки картофи, кус-кус и т.н.

Мазнини

За разлика от лошите мазнини, добрите мазнини имат много ползи за здравето. Те могат да ви помогнат да се сдобиете с тялото на мечтите си. Най-добрите източници на добри мазнини са рибено масло, зехтин, бадеми, фъстъчено масло.

Зеленчуци

Фокусирайте се върху зеленчуците, богати на антиоксиданти като броколи, спанак, кале и всички зелени зеленчуци. Можете да ядете колкото поискате от тях.

Упражнения:

Помнете, че без упражнения няма да видите резултати, освен това вероятно ще качите излишни килограми.

Тренировката трябва да включва клякане, мостове и скокове.

Упражнение 1: Застанете изправени с краката на нивото на раменете. Направете една голяма крачка напред, като бавно спускате тялото си. Важно е гърбът ви да бъде на 90 градуса. След това повторете с другия крак.

Упражнение 2: Легнете по гръб на пода. Поставете ръцете до тялото и сгънете краката в коленете. Изтласквайте дупето нагоре, възможно най-много, като гърбът трябва да е изправен. Задържайте дупето във въздуха няколко секунди.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

18 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay