5 начина вие и вашият партньор да влезете във форма заедно

5 начина вие и вашият партньор да влезете във форма заедно

Наскоро разбрахме, че двойките, които ядат здравословно заедно, остават заедно, но ако партньорът ви бъде и вашият фитнес приятел, това може да бъде друг чудесен начин да укрепите връзката си. Изпотяване заедно може да донесе още повече близост между вас двамата. Освен това е по-вероятно да постигнете фитнес целите си, когато има кой да ви мотивира. Ако вие и вашият партньор търсите начини да влезете във форма заедно, ще ви предложим 5 начина.

1. Превърнете го в състезание

Няма по-добра мотивация от приятелската конкуренция. Предизвикайте се, като се състезавате кой ще направи повече стъпки до края на седмицата или кой ще получи мечтаното тяло пръв. Но не забравяйте да продължавате да се побутате един друг по целия път.

2. Пазарувайте заедно

Пазарувайте заедно, след това се приберете вкъщи и гответе заедно, вместо да ядете навън. Това ще ви спести пари и ще ви насърчи да се храните по-здравословно.

3. Намерете тренировка, която и двамата ще обичате

Излезте от зоната си на комфорт и опитайте различни класове и тренировки заедно, за да видите кои от тях наистина ви харесват. Ако не можете да се споразумеете за един вид тренировка, направете компромис, като редувате тренировките, които харесвате.

4. Превърнете го в среща

Например, отидете на дълга екскурзия, вместо да гледате филм. Може да си направите романтичен пикник със здравословна храна. 

5. Споделете личен треньор

Можете да имате един личен треньор. Така ще се забавлявате, ще следите напредъка си и можете да се оплаквате заедно. Ще видите вашият партньор в съвсем нова светлина.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay