Тренировката на Кели Роуланд

Упражнение по упражнение за коремни мускули като на R&B дивата

Преди време ви попитахме дали искате тяло като на Кели Роуланд. Пред Marie Claire певицата разказва, че не слага и залък в устата си вечер, след 19 часа. А пред US Weekly звездата показа в детайли упражненията, които прави.

Звездата от дамската банда Desitiny’s Child споделя, че тренира 5 пъти седмично, понякога шест. Благородно завиждаме на стегнатите ѝ коремни мускули, като трябва да признаем, че именно тази част от дамското тяло е най-трудната за стягане.

Упражненията, визуализирани чрез снимков материал и придружени от кратко описание, следват:

Тренировката на Кели Роуланд:

Сложете едната ръка по постелката, така че да образува ъгъл от 90 градуса - лакътят трябва да бъде поставен точно под рамото. Стегнете коремните мускули и повдигнете крака, който не ви служи за опора. Направете 15 повторения. След това сменете страната.

Тренировката на Кели Роуланд

Легнете на пода и сложете ръце зад тила. Раменете трябва да са насочени към тавана, а коленете да са свити към корема. Повдигнете напред горната част на тялото и върнете в предходната позиция. Направете по 25 повторения, като сменяте дясна и лява страна след сериите.

Тренировката на Кели Роуланд

Седнете на пода така, че гърбът и краката ви да бъдат перпендикулярни. Вдигнете ръцете настрани. Вдишайте дълбоко и издишвайте полека, докато усуквате тялото си наляво, след това надясно. Упражнението изисква 10 повторения на всяка страна.

Тренировката на Кели Роуланд

Легнете на пода и поставете ръцете на тила. Краката, изпънати в шпиц, доближете към корема. Задържете така в продължение на три секунди. Изпълнете 15 пъти.

Тренировката на Кели Роуланд

Заемете позиция за коремна преса. Само че вместо да доближавате горната част на тялото към свитите колене, изпънете ръцете към едното бедро и задръжте. Направете 20 повторения за лява и дясна страна.

Ето и нагледна фитнес демонстрация от самата Кели Роуланд:


18 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 02.07.2012|15:33
мисля да практикувам нейните тренировки :)
7
Не е посочен 02.07.2012|15:32
д а, голям прогрес има след разпадането на групата
6
Не е посочен 02.07.2012|15:02
тя била доста стегната , браво ...разкрасивява се с всеки изминал ден , май :)
5
Не е посочен 02.07.2012|10:11
На мен Кели Роуланд винаги ми е харесвал много повече отколкото прехвалената Бионсе. Кели с нищо не ѝ отстъпва по талант и красота
4
Не е посочен 02.07.2012|10:10
Трябва да се спортува,не толкова заради оформяне на самата фигура, колкото за здраве и постигане на вътрешен баланс.
3
Не е посочен 02.07.2012|10:08
От всички мацки от Desitiny’s Child Кели Роуланд винаги е била тази с най-атлетично тяло, което в комбинация с таланта ѝ , е гаранция за успех.
2
Не е посочен 02.07.2012|09:49
упражненията и са наистина страхотни,макар и лично за мен да са малко сложни!вероятно ще започна с нещо по-лека,а после може да премина към нейните!
1
Не е посочен 02.07.2012|09:41
Много добри упражнения прави Кели! Много правилни, особено за корем! Аз лично от днес се заемем отново с тренировки защото положението е страшно, човек малко да се изпусне и веднага си личи!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay