Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби?

Как да се обличате, за да изглеждате по-слаби?

Ако търсите съвети и трикове, които да ви помогнат да се научите как да се обличате, за да изглеждате по-фини - и как да изглеждате така и на снимки - вие сте на правилното място! Колкото и да се стремим да се ограничаваме от вредни храни и да правим всичко възможно да тренираме редовно, понякога просто не ни стига мотивация или време, за да постигнем целите си, свързани с фигурата. За да бъде една жена щастлива, трябва да осъзнае следното нещо: не е задължително всички жени да са размер xs и не може всички да изглеждат като супер модели. 

Дори да не сте постигнали тялото на мечтите си, можете просто да се обличате подходящо и да изглеждате добре. Ако избирате дрехи, които прикриват недостатъците и подчертават красивите ви форми, ще се чувствате по-добре и ще изглеждате по-добре. 

Ето няколко съвета:

1. Подчертавайте талията си

Ако искате да се обличате така, че да изглеждате по-слаби, първото правило, което трябва да следвате, е да подчертавате талията си. Това помага да се създаде илюзията, че имате фигура "пясъчен часовник" с извивки на точно правилните места, дори и да не сте с такава фигура. Избирайте дънки с висока талия, както и поли. Добавяйте колан или подчертавайте талията си по друг начин, но не забравяйте тази стъпка. 

2. Винаги носете дрехи, които са вашият размер

Противно на общоприетото схващане, носенето на дрехи с прекалено голям размер или с твърде малък размер  не винаги ви кара да изглеждате по-стройни. Широките дрехи ви карат да изглеждате още по-пълни, отколкото всъщност сте, а дрехите с по-малки размери обикновено привличат вниманието към проблемни области като мазнини в коремната област и целулит, така че винаги избирайте дрехи, които отговарят на вашия размер.

3. Избирайте подходящо бельо

Що се отнася до намирането на дрехи, които ви карат да изглеждате по-стройни, бельото ви е също толкова, ако не и по-важно, от облеклото ви. Стегнатите сутиени привличат вниманието към мазнините в гърба, а тесните бикини могат да направят целулита видим през дрехите ви. 

4. Избягвайте обувки със заоблени пръсти 

Изглеждат сладко, но тези обувки карат краката да изглеждат супер дебели. Избирайте заострени обувки, тъй като те визуално издължават крака и го карат да изглежда по-слаб. 

5. Носете скини дънки с токчета

Ако сте от почитателите на скини дънките, избягвайте да ги съчетавате с равни обувки. Ако обуете токчета, краката ви ще изглеждат по-дълги и много по-слаби. А и комбинацията скини дънки и токчета е наистина страхотна. 

6. Инвестирайте в оформящо бельо 

Оформящото бельо може да направи чудеса с тялото ви. Но е изключително важно то да ви е по мярка и да бъде подходящия модел за вас. Има стягащи чорапогащници, които оформят краката и дупето. Оформящи бикини, които ще прикрият корема ви, а пък ако имате проблеми с талията, можете да изберете корсет. 

7. Избирайте едноцветни дрехи 

Когато облечете дреха в два цвята или такава с щампа, това привлича вниманието към проблемните зони. Например, ако изберете рокля в един цвят, това визуално ще издължи тялото ви и ще ви накара да изглеждате по-слаби и стройни. 

8. Носете дрехи с вертикални ивици 

В никакъв случай не избирайте ивици, щампи или шарки, които са разположени хоризонтално. Това създава много допълнителен обем и освен ако нямате перфектно тяло, те не са за вас. И обратното, ако изберете дрехи с вертикални ивици и шарки, ще изглеждате много по-слаби. 

9. Избягвайте плисирани поли и рокли 

Плисетата могат да бъдат секси и женствени, когато се носят правилно. Но в момента, в който започнат да се разделят и отварят, те веднага добавят обем към вашата фигура. Така че, ако търсите дрехи, които ви карат да изглеждате по-стройни, добре е да избягвате плисета напълно.

10. Избягвайте скини дънките 

Има жени, които просто не могат да се разделят с т.н. си "кльощави" дънки, но ако искате да изглеждате по-слаби, изберете дънки с висока талия и с прав крачол. Те ще ви накарат да изглеждате по-високи, по-слаби и ще подчертаят талията ви. 

11. Избягвайте дънки и панталони в светли цветове

Белите и светлите дънки и панталони карат бедрата ви да изглеждат още по-обемни, така че ако бедрата и дупето ви са проблемни зони, избирайте по-тъмни цветове. 

12. Носете V-образни деколтета

V-образните деколтета визуално издължават и стесняват цялата горна част на тялото. Ако имате прекалено голям бюст, това е най-подходящото за вас деколте. 

13. Избирайте аксесоарите разумно

Един много прост трик е да отвличате вниманието от бедрата си или корема си с аксесоари. Обемните аксесоари ще отвличат вниманието от проблемните зони на тялото и ще изглеждате много по-добре. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay