5-дневното предизвикателство на Поля Станкулова и Jenite.bg!

5-дневното предизвикателство на Поля Станкулова и Jenite.bg!

Все си обещаваме, че от утре ще започнем да живеем по-здравословно. Но какво точно означава това? Редовни тренировки, полезна храна и малко воля от наша страна. Не звучи толкова сложно, нали? Само да имаше кой да ни стимулира...

От утре не приемаме никакви оправдания, защото заедно със сертифицирания инструктор по Tabata и HIIT Поля Станкулова стартираме 5-дневно предизвикателство в Instagram, което ще се превърне във вашия перфектен стимул да водите по-активен и здравословен начин на живот.

Но какво ще правим в рамките на това предизвикателство? Всеки ден в продължение на 5 дни Поля ще представя по едно лесно упражнение, което можете да изпълнявате сами в домашни условия. Всяко упражнение ще акцентира върху различна част на тялото. Тренировките ще завършват със специална задачка, която да изпълните и да споделите с нас и Поля.

Чеквайки всеки ден успешно ще докажете най-важното - че сте отговорни към самите себе си! А на всичкото отгоре един от вас ще получи и специална награда - не какво да е, а хранителен режим за една седмица, изготвен от страхотната Поля!

Бъдете готови - стартираме с първото упражнение на 07.03!

А за тези, които още не са се запознали с Поля предлагаме да кликнете тук и да прочетете вдъхновяващото ни интервю с нея!

--

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay