6 причини да се събудите в 6 ч. сутринта

Рано пиле, рано пее

6 причини да се събудите в 6 ч. сутринта

Най-мъчителното нещо за повечето от нас е твърде ранното ставане.Имаме чувството, че това ни изпива силите и енергията. Всъщност, да ставаш рано е страхотно, но има едно малко условие - трябва да си си легнал навреме вечерта. Ето и какви са предимствата на това да бъдеш ранобуден!

1. Ще имате време за всичко - Няма да бързате, да проспивате пътя до работа и да се чувствате зле. В началото, когато се надигнете толкова рано от леглото, може би ще ви е криво и няма да Ви се става, но след това ще видите, че ще можете да закусите, да пиете кафе на спокойствие и дори да седнете и блажено да помислите за нещо хубаво, което да Ви стимулира през днешния ден.

2. Ще можете да си направите разчет за деня - Когато задълженията ни са структурирани, то тогава е много по-лесно да ги изпълним. Няма да се чудим с какво да се захванем първо. Ще бъдем подготвени и следователно и по-продуктивни!

3. Сутринта е идеалното време за самоусъвършенстване - Ще можете да направите сутрешна гимнастика и да се заредите. Или пък може да потичате, или да поплувате. Колегите Ви ще се чудят каво става с Вас. Ще бъдете препълнени от енергия, дори няма да знаете какво точно да правите с нея.

4. Успешните хора го правят! - Джак Дорси, основателят на Twitter, започва дена си в 5:30 ч. Той се отдава на медитация и тичане 10 км., чак след това се залавя с работа. 

5. Ще бъдете стъпка напред пред другите - Когато отидете в офиса си, вие вече ще сте се събудили напълно и то отдавна. Ето защо ще пращите от енергия и ще сте много по-работоспособни от тях.

6. Ще събудите креативността си - Колкото по-рано ставате, толкова по-добре за вашите творчески дейности.

Станете част от Jenite.bg  във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay