Риалитито на НиЛо е заснето! Кога ще го излъчат?

Риалитито на НиЛо е заснето! Кога ще го излъчат?

Николета Лозанова вече е заснела предаването си на гръцкия остров Санторини. Шоуто, създадено от продуцентите Иван и Андрей, ще покаже лъскавия живот на НиЛо, подобен на този на семейство Кардашиян, които са известни по целия свят. Участието на нейния приятел, футболистът Ники Михайлов, е гарантирано, както и децата ѝ, Борислава и Никол.

След почти месец снимки, Николета се завърна в България и сподели в социалните медии: "Обратно в реалността". Тя изглежда не беше впечатлена от времето в страната в сравнение с горещия климат на Санторини.

Предаването се очаква да бъде излъчено през следващата година по една от националните телевизии, вероятно през пролетта. То ще продължи няколко месеца. Първоначалният план на продуцентите беше да покажат Николета и Ники М., докато тя е бременна, включително посещения при лекари и подготовка за раждане, излъчвано по телевизията. Въпреки това, този проект не се осъществи.

Въпреки липсата на подробности около бременността ѝ, шоуто все пак беше заснето и Николета ще получи значителен хонорар за участието си. Със сигурност сумата ще бъде рекордна, тъй като е известно, че тя не пести усилията си, когато става въпрос за пари.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay