Ядем, за да отслабнем

Килограмите се свалят по лесния и вкусен начин

Ядем, за да отслабнем

Всевъзможни диети и хранителни режими ни предлагат изкушаващи опции да свалим онези няколко дразнещи сантиметра около иначе стройната ни талия или бедрата. Но като че ли колкото повече се замисляме какво слагаме в устата си, толкова повече се фокусираме върху храната и постигаме обратния ефект на отслабването.

Ще ви предложим 5 неща, които не затормозяват излишно ума, и ни карат да погледнем с друг поглед на храната.

Пица с два пъти домати, моля!
Ако хапвате парче пица на крак в обедната почивка или просто за нищо на света не можете да се лишите от вкуса на кръглото парче тесто, можете със съвсем леки подобрения да ѝ се наслаждавате и това да е добре за организма ви. Просто добавете повече зеленчуци. Доматите са отличен избор в случая, тъй като са богати на антиоксиданти, а те са враг на мазнините.

Следобедна закуска
Много изследвания сочат, че здравословната закуска към три часа следобед помага на организма да се бори с нежеланото качване на килограми.

По това време на деня плодовете, зеленчуците и нискомасленото кисело мляко е желателно да бъдат включени в менюто.

Броколите - най-добрите приятели на тялото
Изключително богати на антиоксиданти, броколите топят излишната мазнина. Консумирайте ги без притеснение с кашкавал, масло или зехтин. Но нека последните са само добавка, а не основна съставка в зеленото ястие.

Винаги хапвайте десерт!
Хората не случайно са "измислили" десерта в края на всяко хранене. Тайната на сладкото е, че веднага изпраща сигнали до мозъка, че сте се нахранили. Така по съвсем естествен начин се предотвратява среднощното обикаляне около хладилника.

68 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay