Първата дама на САЩ забрани достъпа на дъщерите си до социалната мрежа

Мишел Обама забрани Facebook на дъщерите си

Първата дама на САЩ забрани достъпа на дъщерите си до социалната мрежа

Първата дама на САЩ Мишел Обама твърдо заяви пред US Today, че няма да позволи на двете си дъщери да използват социалната мрежа Facebook.

 

Становището ѝ със сигурност няма да се промени, докато Барак Обама е на президентския пост. Дори и след четири години, ако спечели достатъчно гласове за втори мандат, момичетата няма да могат да се свързват с приятелите си в социалната мрежа.

 

Коментарът, който Мишел Обама даде в изявлението си, гласи, че всичко зависи от това кога ще свърши мандатът на настоящия американски президент и разбира се от възрастта на двете деца. В момента момичетата са на 9 и 12 години.

 

Родителските и възпитателните методи на първата дама често се вземат под огромно внимание от страна на американските семейства.

 

Въпреки че интернет е надежден източник за информация за различни проекти в училище и би могъл да допринесе както за знанията на децата, така и за техните развлечения, много родители взимат мерки също като Мишел Обама. Основната причина е, че родителите имат опасения за децата си, докато те пребивават свободно в мрежата.

 

Колкото до Facebook и правилата за използване, членове на социалната мрежа могат да са хора над 13 годишна възраст.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay