Чао, чао, коремни мазнини

Ето как да се отървете от тлъстинките по корема

Чао, чао, коремни мазнини

Ако сте опитвали диетата 80/20 и посещавате фитнеса редовно, но не можете да се отървете от досадните мазнини по корема, имаме нещо за вас. Ето 3 неща, които можете да правите всяка седмица, за да премахнете мазнините по корема.

Храненето

Внимателно обмислете хранителните си навици. Има ситуации, в които големият корем не е причинен от мазнини, а от подуване. Ако не приемате достатъчно фибри, това предизвиква запек, а той-подуване на корема. Ако прекалявате с тези храни ефектът е същия. Ако ядете прекалено много броколи, ябълки, бобови храни и т.н., коремът ви пак ще бъде подут, тъй като те предизвикват газове. За щастие има храни, които доказано намаляват коремните мазнини. Такива са боровинките, например.

Когато правите кардио

Проучванията доказват, че включването на интервални тренировки в кардио упражненията намалява коремните мазнини. Ако установите, че се придържате към колоездене, плуване и т.н., добавете интервали на спринт или друг по-интензивен спорт. Освен това правете повече повторения на упражненията с по-бързо темпо. Това е тайната за топене на мазнините.

Силови тренировки

Коремните преси са ефективни, но натоварват само определени мускули. Нуждаете се от цялостна тренировка. Упражнения, които натоварват цялото ви тяло и целия корем. Има различни упражнения, които можете да правите за стопяване на мазнините.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay