Пъстърва в тесто

10.01.2013 | 15:00 по статията работи: Станислава Добрева
Казват, че консумацията на риба веднъж седмично намалява риска от слепота, сърдечно-съдови заболявания, дори някои видове рак. Затова главен герой в днешната ни рецепта е люспестият речен обитател от семейство Пъстървови, а автори са колегите от...

Печена пъстърва с гарнитура

02.10.2012 | 11:32 по статията работи: Василия Пейчева
Днес ще ви предложим една рецепта за печена пъстърва в компанията на картофено пюре. С това ястие върви неизменно и чаша вино. А ако сте заедно с любимия, със сигурност вечерята ще се превърне в спонтанна романтична среща.Необходими продукти:2...

Печена пъстърва с азиатски съставки

14.03.2012 | 16:38 по статията работи: Марина Янева
Азиатските съставки като лайма, кокосовото мляко, джинджифила и кашуто са много добър избор за нежното и почти неутрално месо на пъстървата.Необходими продукти за 4 порции:4 по-дребни пъстърви4 с. л. фъстъчено или слънчогледово олио1 скилидка чесън,...

Голямото семейство на пъстървата

13.03.2012 | 15:29 по статията работи: Веселина Маринова
Без значение от кой континент са родом и дали живеят в планинско езеро, или мигрират от океана в реката и обратно; без разлика дали са родом от Азия, от Америка или от Европа и независимо дали става въпрос за балканска, дунавска, охридска, японска,...

Пъстърва с нахут и доматчета

09.03.2012 | 11:36 по статията работи: Марина Янева
Хрупкавите парчета фина пъстърва се нуждаят от солидната нахутена гарнитура, която да завърши вкусната порция и да балансира хранителното ѝ съдържание. Необходими продукти за 4 порции:4 пъстърви600 г сухари1 с. л. магданоз, ситно нарязан1 ч. л....
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay