Праскови с шунка и босилек

Необичайно, но много вкусно предястие

Днешната рецепта отново ви предизвиква да комбинирате крайно противоположни вкусове. Предлагаме ви предястие, направено от плодове и месо, което е необичайно, но лесно за приготвяне и много вкусно. Bon Appétit!

Продукти:
3 праскови, нарязани
1/4 ч. л. захар
1/2 ч. л. оцет
1/8 ч. л. кимион
шунка, тънко нарязана (може да я замените и с прошуто)
малки листенца босилек

Начин на приготвяне:

В подходящ съд смесете прасковите, захарта, оцета и кимиона и оставете да престоят 10 минути. Нарежете шунката на филийки и след това увийте всяко парче около парченцето плод, което вече е напоено със сместа. Отгоре декорирайте с листенце босилек, закрепено с дървена или пластмасова клечка.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти