4 неща, които трябва да направите, за да отслабнете това лято

А вероятно искате...

4 неща, които трябва да направите, за да отслабнете това лято

Независимо дали се опитвате да загубите няколко килограма това лято или се опитвате да не наддадете, тези 4 съвета ще ви помогнат да сте във форма. 

Спортувайте

Лятото е сезонът през който можете да практикувате толкова много дейности. Ако фитнес залата ви е скучна, ви разбираме, но през лятото нямате оправдание! Можете да се отдадете на тичане в парка, на планинско ходене, на скално катерене, на каране на сърф, плуване, разходка в парка и каквото още се сетите. Най0-важното е да използвате хубавото време и да не се застоявате!

Купувайте пресни плодове и зеленчуди от пазара

През лятото пресните плодове и зеленчуци са в изобилие. Затова излезте извън супермаркетите и отидете на пазара или намерете директно малък производител, от който да си ги набавяте. Храната е много важна за добрата форма, а лятото е много благоприятен в това отношение сезон.

Забавлявайте се, но не забравяйте за правилното хранене

Лятото е времето, в което можем да си позволим да си лягаме малко по-късно, да пием повече, да се забавляваме, да излизаме много и да спим по-малко. Но винаги трябва да следите за това да се храните здравословно. Не допускайте да пропускате някое ядене, защото нередовното хранене води до нездрав стомах и качване на килограми.

Барбекютата са хубаво нещо, но не и всеки ден

Няма нищо лошо в това да хапвате барбекю с приятели, да пиете кола и да ядете сладолед, но това не бива да бъде ежедневно, защото иначе не след дълго ще се отрази на фигурата ви. А има вариант и да замените вредните храни с полезни заместители и отново да се забавлявате!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay