Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве!

Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве!

Много често, захласнати по витрините в търсене на подаръци за любимите хора, забравяме да обърнем внимание на себе си. Коледните вълнения ни карат да забравим колко важни сме ние самите и колко безценно е да бъдем здрави, достатъчно силни и уверени, да поставяме нови цели пред себе си и да ги постигаме.

Здравето не е измерение само на тялото, то е сила и красота, самочувствие и по-добро качество на живот! Краят на годината е моментът, в който всеки прави своята равносметка, задава си въпроси- какво е постигнал и какво не е успял!

Сега е моментът да започнете да се грижите за тялото си.

Сега е моментът да станете част от отбора! Да тренирате в най-модерните клубове в страната. Да бъдете част от най-голямата фитнес общност в България и да се възползвате от всичките ѝ възможности и привилегии!

Само сега имате възможността да се възползвате от страхотно коледно предложение! Всеки, който заяви своята карта до края на месец декември, ще получи 15% отстъпка върху целия период на договора! Към това ще получите и БЕЗПЛАТЕН РЕЛАКС ДЕН В МАРИНА СПА. Спа центърът се намира на територията на Pulse Fitness & Spa Platinum. Ще може да се насладите на истинска експлозия за тялото и душата. Експертите и естетите на Марина Спа знаят какво е най-доброто за Вас!

Тази Коледа не подарявай вещи, подари здраве!

Подарете си здраве, красота, самочувствие и сила!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay