Отслабваме с хапче?

Време е мечтите да се превърнат в реалност

Отслабваме с хапче?

Ежедневно чуваме за вълшебни хапчета, които след 7, 10, 30 или друг брой дни успяват да унищожат десетки излишни килограми от телата ни. Без тренировки и без диети.

Ако се излъжем да се сдобием с подобен фармацевтичен продукт, малко време е нужно, за да се убедим в безполезността му. И това е в добрия случай, защото лошият вариант е съставките на уж магическото чудо да навредят на организма.

Ние, jenite, сме привърженички на класическото здравословно отслабване, съчетано с приятен спорт. Но сме наясно, че не всеки има време и желание да залага на тази сигурна формула за успех.

Затова бяхме приятно изненадани, когато разбрахме, че американските здравни регулатори са одобрили хапче за отслабване. Това е истинско събитие, защото се случва за пръв път от 13 години насам. Belviq е произведено от Arena Pharmaceutical и ще може да се прилага при затлъстяване или наднормено тегло, научаваме от Time.

Медицинското откритие не е ново. През 2010 година бе отхвърлено заради опасения, че вследствие на употребата му се появяват странични ефекти, дори тумори, които са били развити при животните, върху които е тествано.

Явно съмненията са останали в миналото, защото хапчето вече ще бъде достъпно за всички, които имат нужда от него. Дано само не става дума за някаква договорка между производителя и здравните организации.

Belviq действа, като потиска апетита и хората започват да ядат по-малко храна от обичайното. Изчислено е, че помага за загубата на средно 5% от телесното тегло.

Все още не е ясно дали вълшебният медикамент ще бъде достъпен и по нашите ширини. Ако това се случи, съветваме ви да го прилагате по стриктно медицинско разписание и да не забравяте, че от компанията не го препоръчват за бременни и кърмещи дами.

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 29.06.2012|13:17
Аз знам, че и преди са се опитвали да го лансират на пазар, преди 2-3 години но не се позволили, защото имало съмнения, че може да причини тумори...Чудя се как и с какво сега са промени това в неговия химичен състав?
6
Не е посочен 29.06.2012|13:13
Тази мания за отслабване с хапчета може да се възорди само в САЩ. Там такъв им е начина на живот, че нямат време дори за себе си!! Изключително лесния път, който избират за да отслабнат за мен е много грешен и неправилен, както и нетраен. Дано не се подведат по тази химична методика на отслабване, а заложат само на здравословния и природен начин на живот...
5
Не е посочен 29.06.2012|12:59
Това си е голяма глупост!Аз съм привърженичка на редовното спортуване!
4
Не е посочен 29.06.2012|10:01
според мен,дори и да има ефект,5 процента са твърде малко за този толкова голям риск!а и се съмнявам,че са ги подобрили,а по-скоро съм склонна да вярвам,че са си платили и хапчетата все още образуват тумори!трябва да съм луда за да ги пия!
3
Не е посочен 29.06.2012|09:46
за мен това е пълна липса на самодисциплина и контрол!не може да се доверяваш на хапче за отслабването,още по-малко на такова,което е дало такива страшни странични ефекти!вътре в себе си всеки е наясно,че няма такова вълшебно хапче,което да топи мазнините и всеки знае кой е верният път към хармоничното тяло
2
Не е посочен 29.06.2012|09:33
Разбрах наскоро за това хапче Белвия, но се споменава, че е открито още през 2010г и не е приложено на практика, тъй като след като е приложено на животни е настъпила появата на тумурни образувания, може би точно поради тази причина съм скептично настроена спрямо него.
1
Не е посочен 29.06.2012|08:58
Да разчита човек на хапче, за да отслабне по мое мнение е голяма глупост! Няма воля да промени хранителния си режим и да започне да се движи, всички резултати ще са мимолетни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay